-20%
, , ,

Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS – Sony E

Samyang

Ο υπερερυγώνιος φακός Samyang 10mm f/2.8 ED AS NCS CS είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί με APS-C μηχανές.

354.00 440.00

Οι φωτογράφοι που θέλουν ευρυγώνιες φωτογραφίες τοπίων ή αρχιτεκτονικές, μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικές εικόνες λόγω της χαμηλής παραμόρφωσης και της ευρείας γωνίας θέασης (109,5 μοίρες). Με διάφραγμα F2.8 μπορούν να ληφθούν σαφείς και ζωντανές εικόνες ακόμα και σε σχετικά σκοτεινό περιβάλλον.
Η οπτική κατασκευή του Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS διαθέτει 14 στοιχεία σε 10 ομάδες – μεταξύ των στοιχείων, υπάρχουν 2 γυάλινα ασφαιρικά (AS) και 1 χαμηλής διασποράς (ED) στοιχεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Samyang χρησιμοποίησε την επίστρωση NCS (Nano Coating System) σε φακό. Δημιουργεί ακόμα χαμηλότερο βαθμό ανάκλασης από το τυπικό UMC (Ultra Multi Coating) και υψηλότερη αντίθεση. Επίσης, ο ρυθμός διείσδυσης του φωτός είναι πολύ υψηλός ώστε να ελαχιστοποιείται το flare και το ghosting.
Υπάρχουν 6 λεπίδες διαφράγματος που έχουν σχεδιαστεί σαν πλήρης κύκλος όταν το διάφραγμα είναι κλειστό δημιουργώντας μια καθαρή και όμορφη αστεροειδή ακτίνα. Το πλαίσιο του Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS είναι συμπαγές και στιβαρό αφού είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής. Αξιόπιστες εικόνες μπορούν να ληφθούν ακόμα και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Κωδικός προϊόντος: FA.SAM.10MMSONE Κατηγορίες: , , ,
Εταιρεία

Έκδοση

Για Μηχανές

Αισθητήρας

Εστ. Μήκος (mm)

10

Μέγ. Διάφραγμα

F/2.8

Ελάχ. Διάφραγμα

F/22

Διαγ. Θέασης

ASP-C: 109.5

Οπτ. Κατασκευή

14/9

Ελ. Εστιακή Απ. (m)

0,24

Διάμ. Φίλτρου (mm)

NA

Μ. Διάμετρος (mm)

87

Μήκος (mm)

Βάρος (gr)

Αρ. Λεπίδων

6

Χρώμα

Επικάλυψη

NCS