,

Lowepro ProTactic LCS 12 x 24 III – Χρώμα Μαύρο – Χρώμα Μαύρο

Lowepro

Θήκη φακών η οποία χρησιμοποιεί αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας για προστασία από κρούσεις και αντικραδασμική προστασία
Το SlipLock™ συνδέεται με άλλες τσάντες ProTactic ή τυπική ζώνη 38mm
Εσωτερική ελαστική τσέπη για καπάκι φακού ή φίλτρο
90% ανακυκλωμένο ύφασμα* – εργαστηριακά αλλά και στο πεδίο δράσης ελεγμένο για ανθεκτικότητα

72.00

Προσαρμοστείτε σε κάθε στιγμή
Η ProTactic LCS 12 x 24 III έχει σχεδιαστεί για φωτογράφους που εργάζονται φωτογραφίζοντας εκδηλώσεις και άλλες εργασίες όλη την ημέρα, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η θήκη φακού έχει εσωτερική διάμετρο 12 cm και εσωτερικό ύψος 24 cm, ιδανική για μεγαλύτερους φακούς. Ο αφρός διπλής πυκνότητας παρέχει άνετη εφαρμογή με σκληρότερο εξωτερικό για χτυπήματα και μαλακότερο εσωτερικό για ασφαλές κράτημα. Ο ιμάντας συμπίεσης επιτρέπει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή, διασφαλίζοντας ότι ο φακός σας παραμένει στη θέση του.
Ευέλικτες επιλογές μεταφοράς
Η ProTactic LCS 12 x 24 III διαθέτει το σύστημα προσάρτησης SlipLock™, επιτρέποντάς σας να το συνδέσετε σε οποιεσδήποτε τσάντες ή ζώνες συμβατές με SlipLock™, συμπεριλαμβανομένων των σακιδίων ProTactic III, TLZ και Utility Belt. Ο επιπλέον οριζόντιος ιμάντας παρέχει σταθερότητα όταν συνδέεται με μια κανονική ζώνη παντελονιού. Αυτό το μέγεθος περιλαμβάνει επίσης αφαιρούμενο ιμάντα ώμου για πρόσθετες επιλογές μεταφοράς.
Βιωσιμότητα και μακροζωία
Δεσμευμένη να μειώσει τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον, η ProTactic LCS 12 x 24 III χρησιμοποιεί έως και 90% ανακυκλωμένο ύφασμα* κατά βάρος. Αυτά τα υλικά περνούν από ενδελεχείς εργαστηριακές και επιτόπιες δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τις απαιτήσεις απόδοσης και αντοχής μας για να φτιάξουν μια θήκη φακού με μακροζωία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Η τσάντα έχει σχεδιαστεί για μακροζωία με λεπτομέρειες όπως λυγισμένοι και συγκολλημένοι δακτύλιοι D και σκληρά φερμουάρ YKK, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη τσάντα που προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Κωδικός προϊόντος: LP.LOW.LCS12x24III Κατηγορίες: ,
Εταιρεία

Υλικό

100% Polyester

Εσ. Διαστάσεις

24x12x12

Εξ. Διαστάσεις

27,5x15x15,5

Series

Χρώμα

Βάρος (gr)

Χωρητικότητα

Φακοί μέχρι 24 εκατοστά ύψος και 12 εκατοστά διάμετρο